Suske en Wiske: De Stuivende Stad

Suske en Wiske: De Stuivende Stad 1.0

Stripboeken lezen op moderne wijze

VOOR

  • Haarscherpe beelden
  • Mooie voorlees-modus
  • Inuïtieve interface

TEGEN

  • Geen bladwijzer

Excellent
9

Suske en Wiske: De Stuivende Stad is een stripboek in digitale vorm. De populaire stripboekenreeks gaat mee met z'n tijd en deze versie is zowel een ode aan het tweetal als een vernieuwing van de (lees)stijl. Het gratis boek is als voorstelling te bekijken (met voorleesstem) en 'gewoon' te lezen.

Dat applicaties nog steeds verrassend kunnen zijn, blijkt wel bij het starten van Suske en Wiske: De Stuivende Stad. Meteen krijgen we de bekende achtergrond -in Suske en Wiske-rood- met de evenzo fameuze pretgezichten te zien. Een intuïtieve interface nodigt uit om de voorstelling te starten of om de strip handmatig te lezen. Dat laatste mag je bijna letterlijk nemen; je bladert namelijk met één vinger door de digitale pagina's. Dat werkt plezant, omdat plaatjes snel en vloeiend voorbij schuiven.

De beeldkwaliteit van Suske en Wiske: De Stuivende Stad is uitstekend en het begeleidende geluid kristalhelder. Bladeren door de strip is heerlijk, achterover zitten en luisteren -ongeacht je leeftijd- blijkt rustgevend. Suske en Wiske laten zien hoe goed het concept E-strip werkt.

Suske en Wiske: De Stuivende Stad is een frisse wind in de populaire stripreeks. Over smaak valt niet te twisten, maar schrijver dezes mist de onschuldige humor en het rake vertelvermogen van Willy Vandersteen. Suske en Wiske: De Stuivende Stad nodigt uit om de avonturen weer eens op te pikken.

Meeste downloads E-readers voor iphone

Meer
Suske en Wiske: De Stuivende Stad

Download

Suske en Wiske: De Stuivende Stad 1.0

Beoordelingen about Suske en Wiske: De Stuivende Stad

  • door Anonymous

    perspectief.
    Dit concept opent perspectieven, en als stripliefhebber hoop ik nog heel wat strips naar mijn Iphon...   Meer

Promotie×