Minecraft

Minecraft 1.10

Online avonturen in een kleurrijke kubuswereld

VOOR

  • Veel bouwmogelijkheden
  • Veel variatie
  • Stimuleert de creativiteit
  • Afwisseling met draken, sneeuwgolems en NPC's

TEGEN

  • Soms verbindingsproblemen met de server
  • Grafisch nogal simplistisch

Excellent
9

Minecraft is een 'sandbox-spel' waarin je jouw eigen creaties bouwt. Het is een simpele game waar je makkelijk verslaafd aan raakt. Je begint namelijk met lege handen, maar binnen de kortste keren creëer je enorme gebouwen.

Het begin van het spel

Wanneer je het spel speelt genereert Minecraft automatisch een wereld. Hierin moet je zo snel mogelijk op zoek naar hout en kolen. Deze heb je nodig om gereedschappen en fakkels te maken. Daarna raden we je aan om een grot uit te hakken voor het donker wordt; want dan komen de monsters en die maken je af!

Het spel bestaat geheel uit 8-bit achtige blokken en de muziek is erg minimalistisch. Dit geeft Minecraft een geheel unieke stijl.

Eigen creaties

Heb je eenmaal door hoe je gereedschappen bouwt, dan is het tijd om een stapje verder te gaan. In de online multispelermodus zie je soms de meest uiteenlopende creaties. Sommige spelers zijn duidelijk vele uren bezig met dit uitermate verslavende spel.

Experimenteer je graag en houd je van spellen waarbij je moet bouwen, dan is Minecraft het spel bij uitstek. Je begint met lege handen maar bouwt al gauw de meest wonderlijke gebouwen. Wanneer je eenmaal begint met Minecraft is het heel moeilijk om er mee te stoppen.

Minecraft

Download

Minecraft 1.10

Beoordelingen about Minecraft

Promotie×