IKEA Catalogus

IKEA Catalogus 1.2

Interactieve catalogus van meubelgigant

VOOR

  • Interactieve gids
  • Goede blader-opties

TEGEN

  • Niets noemenswaardig

Uitmuntend
8

De IKEA Catalogus lees je gratis en met hetzelfde gemak als de papieren variant op je iPhone. Met deze applicatie blader je niet slechts door de Nederlandse catalogus, maar download je elke denkbare catalogus wereldwijd.

Het downloaden van één van de gidsen kost een beetje tijd en ongeveer 60 mb (aan dataverkeer). Daarna heb je een interactieve gids, al hangt de mate van interactiviteit af van het land. Gelukkig is de Nederlandse IKEA Catalogus goed gevuld. Is er informatie beschikbaar, dan verschijnt een plusje naast het meubilair en tik je deze aan om meer informatie te zien. In het nieuwe menu (dat opent na het aantikken van een product) zie je prijs en naam; voor meer informatie tik je op een link naar de website.

Bladeren door de IKEA Catalogus is een waar genot en verloopt stukken soepeler dan bij Karwei-magazine ZIEZO. Onderin het scherm vind je de navigatieknoppen, waarmee je door pagina's navigeert en de inhoudsopgave bekijkt. Ook is er een zoekfunctie voor producten beschikbaar. Zie je een product dat je wenst aan te schaffen, dan plaats je deze gemakkelijk in je lijst met favorieten. Zo stel je van tevoren je boodschappenlijstje samen.

De IKEA Catalogus biedt goede voorbereiding voor je bezoek aan het (veel te) grote warenhuis. De navigatie door de gids is prima en het aanmaken van favorieten is reuze handig. De IKEA Catalogus is een aanrader voor elke fervente shopper.

Meeste downloads Mode & Stijl voor iphone

Meer
IKEA Catalogus

Download

IKEA Catalogus 1.2

Beoordelingen about IKEA Catalogus

Promotie×