De Telegraaf

De Telegraaf 1.3.1

Nieuws uit de telegraaf op je Android-toestel

VOOR

  • Veel sportnieuws

TEGEN

  • Moeilijk wisselen van katern

Gemiddeld
6

Met deze gratis digitale Telegraaf heb je de krant altijd bij de hand. De applicatie brengt de informatie van telegraaf.nl naar je iPhone of iPod touch, in verschillende categorieën.

Net als de website NU.nl heeft ook de Telegraaf haar eigen applicatie. Deze verpakt haar rijkgevulde website in een mobiel jasje en stelt je in staat om katernen in te delen. Dat doet de software op exact dezelfde wijze als de NU.nl-applicatie: gewenste onderwerpen sleep je in een menubalk onderin het scherm.

Alle onderwerpen van de website vind je terug in deze applicatie. Van binnen- tot buitenland en van de secties Vrouw tot de Financiële Telegraaf. Helaas staan de categorieën ietwat plompverloren in het scherm. De kleine knopjes bovenin (met een piepklein pijltje waarbij aantikken lastig is) zijn onbruikbaar, waardoor je bent aangewezen op de knoppen onderin. Deze moet je eerst herorganiseren voordat je het gewenste nieuwsoverzicht hebt.

Waar de applicatie van Nu.nl uitblinkt door gebruiksgemak en enthousiaste bezieling blijft de Telegraaf wat achter. Natuurlijk is al je nieuws beschikbaar, doch in een wat onbeholpen interface. De knoppen onderin zijn lekker groot maar de katernen bovenin 'hangen' raar in het scherm. Gewenste updates: een betere categorie-indeling en beter functionerende knoppen.

Meeste downloads Weer voor android

Meer
De Telegraaf

Download

De Telegraaf 1.3.1

Beoordelingen about De Telegraaf

Promotie×